malinhedstrom.com

  Just nu: Pluggar jag på skrivarlinjen distans, på Skrivarakademin, som är en  ettårig heltidsutbildning i litterär gestaltning. 


Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna


Bilderbok om orgeln! I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får Egil hjälp av småråttorna när han spelar orgel i en familjegudstjänst! Rolig och intressant bok med härliga illustrationer!


Egil vill bli organist när han blir stor. Då ska han spela egna låtar. Bra låtar. Som han skrivit själv. En organist spelar på orgeln och pianot i kyrkan. Varje vecka har Egil orgellektion i kyrkan med organisten. I morgon ska Egil få spela på en familjegudstjänst. På natten drömmer Egil om gudstjänsten.


I Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna får vi träffa Egil som berättar om Instrumentens drottning, nämligen orgeln. Vi får lära oss hur detta ovanliga instrument fungerar och vi får följa med till kyrkan, träffa kyrkoherden, småråttorna som hjälper till med att spela och förstås de smått knasiga Hullerombullertanterna som är så frikostiga med sina bullar.

Malin Hedströms debut är en underfundig bilderbok på ett ovanligt tema om ett ovanligt instrument och en ovanlig arbetsplats, presenterad genom Anna Anderssons roliga och underbara bilder.


Egils sång från Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna


Egil, Morfar och Guds himmel


En bok om himlen och hur man kommer dit, om hur det känns när någon dött och vad som händer sen.

Hur kan det kännas inuti när man är ledsen och saknar någon som dött? Kan man minnas glada stunder fastän man är jätteledsen? Hur ser det ut i himlen? Kan man hälsa på i himlen? Och i så fall, hur kommer man dit? Kan man kanske åka raket till himlen? Och om man inte kan det, hur kommer man då dit? Vägen till himlen, hur hittar man den?

Det här är saker som Egil pratar med småråttorna och Cecilia om i den här nya underfundiga och roliga bilderboken av Malin Hedström, illustrerad av Anna Andersson.

Anna och Malin har tidigare samarbetat i boken om Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna. Nu är de tillbaka med ännu en bok om Egil. Och småråttorna är förstås med igen, men den här gången är Egil ledsen, för hans morfar har dött. Och man får vara ledsen för att någon är borta, men himlen är nog ändå ganska fantastisk också...
Anna Andersson och jag!

Anna har illustrerat till böckerna om Egil. Läs mer om Annas illustrationer 

och författarskap på hennes BLOGG

Priser: Böckerna om Egil kostar 130:-/st.

Frakt tillkommer.

Vill du ha boken/böckerna signerade? Säg till så fixar jag det! 

Vänliga hälsningar Malin

Tack för er beställning! Jag skickar böckerna så snart jag kan.

Vänliga hälsningar

författare Malin Hedström
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.