malinhedstrom.com

  Just nu: Pluggar jag på skrivarlinjen distans, på Skrivarakademin, som är en  ettårig heltidsutbildning i litterär gestaltning. 


Lilla jag går till Gud


Lilla jag går till Gud handlar om Lilla jag som har något som hon vill be Gud om. Nämligen en jätteviktig sak. På vägen dit möter hon flera vänner: Mannen med herdestaven, en liten pojke, en hund, ett stort och mäktigt lejon, men också ett odjur. Hon går och går, men kommer hon att få det som hon ville be om?

Den här underbart illustrerade boken delar ett djupt budskap, samtidigt som den är underhållande, rolig och förtrollande härlig. Många barn kommer att be om att få läsa den här boken om och om igen. Med sig får de då också att Gud alltid finns med oss, att han hjälper och leder oss och att ibland kan vi själva vara svaret på vår bön.Lilla jag går på skattjakt


Ny bok om Lilla jag! Den här gången går hon på skattjakt - fast hon letar inte efter vilka skatter som helst, utan himmelska skatter!

Lilla jags mamma har läst i Bibeln om att man ska samla skatter i himlen. När Lilla jag får höra det beger hon sig ut på skattjakt. På vägen möter hon en liten fisk, en farbror, några barn och kyrkovaktmästaren. Men några skatter hittar hon inte... eller hur är det egentligen? Vad är himmelska skatter för något?


I den här lekfulla boken får barnet följa Lilla jag på skattjakt och upptäcka att skatterna, de himmelska skatterna, är något helt annat än de vi hittar på jorden, men lika värdefulla för det, ja, man kan bli himmelrik!


Tidigare har vi mött Lilla jag i boken Lilla jag går till Gud. Nu finns det ännu en underbar bilderbok om den här mycket speciella lilla flickan. Det här är en bok som kan läsas om och om igen och bli en kär vän vid godnattstunden.Anna Andersson och jag!

Anna har illustrerat till böckerna om Lilla jag. Läs mer om Annas

illustrationer och författarskap på hennes BLOGG

Lilla jag musikal

 
Jag och min make Sven har tillsammans skrivit musikalen om Lilla jag. 
HÄR kan du lyssna och träna på låtarna i musikalen! (Du länkas till youtube)Sven  är kantor och tonsättare och har tillsammans med Malin skrivit musiken till Egils sång i boken Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna och Småråttornas raketsång i boken Egil, Morfar och Guds himmel. Och nu senast barnmusikalen om Lilla jag. 

Sven är en erfaren tonsättare med sin främsta inriktning inom det romantiska området och hans egna verk har varit flitigt spelade i bl.a. S:ta Clara kyrka i Stockholm.

Vill du komma i kontakt med Sven går det bra att mejla: 

[email protected]Priser

Böckerna om Lilla jag kostar 150:-/st

Musikalen om Lilla jag kostar 120:-/st


Paketpris: båda Lilla jag-böckerna och musikalen för 300 kr!

(Du sparar 120 kr/paket)

Frakt tillkommer


Vill du ha boken/böckerna signerade? Säg till så fixar jag det! 


Vänliga hälsningar Malin

Tack för Er beställning! Jag skickar så fort jag kan.

Vänliga hälsningar

författare Malin Hedström
Ett fel har uppstått.
Klicka här för att försöka igen.