top of page

Till minne av

Jonathan Karlsson

"Världens bästa Karlsson"

1996-05-14 - 2016-05-11

Jonathan är min mellersta son som hastigt lämnade oss 11 maj 2016. Saknaden är obeskrivlig men Jonathan var en sådan glädjekälla i våra och många andras liv att det är svårt att inte få le och skratta när vi tänker på honom. Och vissheten om att Jonathan finns i Guds hand får oss att orka gå framåt och glädjas i det som livet har att ge.


Tack Jonathan, tack för allt! Du är för alltid min "Domsi"


Kram mamma. 

De tre nycklarna tillägnas Jonathan som har varit min inspirationskälla i bearbetningen till manuset.


Jonathan var en nyfiken, levnadsglad och omtänksam kille som var oerhört omtyckt och hade många vänner. Han utbildade sig till kock och var en mästare på att laga mat och baka. Pojken i boken präglas mycket av hur Jonathan var som liten, glad, nyfiken och fantasifull. Jonathan var också alltid snabb till uppmuntran och tröst när någon var ledsen.


En härlig sida hos Jonathan var att han fullkomligt ÄLSKADE att vara i centrum och roa andra! Han skulle ha varit mycket glad och stolt över att få en egen bok tillägnad sig som hans mamma skrivit. 

Jonathan, jag saknar dina kramar. Jag saknar din kind mot min kind.

"Den som segrar ska jag låta sitta hos mig på min tron, liksom jag själv har segrat och sitter hos min Far på hans tron." Upp. 3:21

Tack Jesus för hoppet! 


bottom of page