top of page

Hej!

Vad roligt att just du hittat hit. Det är jag som är Malin Hedström. Jag är gift med Sven som är kantor och tonsättare och är mamma till tre underbara pojkar. Jag har examen i litteraturvetenskap och lärarexamen mot grundskolans tidigare år. 2015 läste jag två terminer på bibelskola (denna skola vill jag varmt rekommendera, läs gärna mer HÄR) Jag har också läst ett år på Skrivarakademin i Stockholm i litterär gestaltning och en hel del om och av Astrid Lindgren också!


Just nu pluggar jag vidare till speciallärare inom  språk-, skriv- och läsutveckling vid Mälardalens universitet. Det är mycket spännande och jag lär mig nya saker hela tiden. Varje torsdagskväll är jag och min familj med på Bibelstudier via zoom i Fyrens församling i Båstad. Läs gärna mer om Fyrens församling och deras missionsarbete HÄR. Det blir många inspirerande och lärorika möten på våra träffar. 


Vill du också vara med? Skicka mig ett mejl så återkommer jag med mer information. Varmt välkommen att deltaga! 

 

De texter jag skriver är inspirerade från Bibelns texter men också från livet. Att få ägna mig åt att skriva, läsa och sjunga är det absolut bästa i mitt liv näst efter att få vara tillsammans med min familj. I mina texter är barnen i fokus, där är de älskade, sedda och hjältar. 


Jag finns också på facebook! 

Anna Andersson och jag

Anna har illustrerat till böckerna om Egil och Lilla jag. Jag kom i kontakt med Anna första gången på våren 2014 då vi skulle ha vårt allra första samarbete med boken Egil, Orgeln och Hullerombullertanterna. Jag tyckte om Anna från allra första stund. Anna är en mycket glad och positiv tjej som älskar livet och äventyret tillsammans med Gud, som jag också gör.


Anna skriver egna böcker som hon också illustrerar till. Läs mer om Annas illustrationer och författarskap på hennes BLOGG. Där finner du bl.a. fantasyböcker för barn mellan 6-9 år som utspelar sig i Sagans värld. Har du hört talas om Sagans värld? Inte? Kika in på Annas blogg och läs mer om Torva, Tistella och Hahi. Eller varför inte om Julfolket, de som alltid firar jul för att det är så roligt, utan att tänka på varför de egentligen firar jul! 

bottom of page