Boken De tre nycklarna
120 kr/st 

Vill du beställa gör du det under rubriken KONTAKT

eller mejla till:

malin.sven.hedstrom@telia.com

 

Recension av Bibliotekstjänst: 

"En nyckelknippa, där nycklarna ser ut som ett kors, ett hjärta och ett ankare kommer till Jonathan, fyra år, som en gåva från en glad nyckelpiga. Hon förklarar begreppens innebörd och Jonathan tar konkret fasta på kärleksnyckeln, kärlek kan han omsätta i handling. De tre nycklarna är en trovärdig bok, så gott det nu går för mindre barn, och mycket rolig att titta i med alla små fina detaljer och de klara färgerna."

(Publiceras i BTJ-häftet nr 14, 2017. Lektör Birgitta Carlquist)

När Jonathan springer ut i trädgården träffar han en liten märklig nyckelpiga. Nyckelpigan är lite speciell, dels därför att hon kan prata, men mest för att hon har tre väldigt annorlunda nycklar. Vad är det för nycklar hon har? Och vad kan man använda dem till? Och den där alldeles särskilda nyckeln, vems nyckel är egentligen det? Och vad är det för julklapp som vi alla fått från Gud?

I den här innerliga bilderboken får vi lära oss om nycklarna till himmelriket och hur vi får dem. En underbar bok att läsa om, och om igen!

PROVLÄS BOKEN VIA LÄNKEN HÄR NEDANFÖR! Du länkas vidare till smakprov.se 

TILLÄGNAN

Jonathan 14 maj 1996 - 11 maj 2016

De tre nycklarna tillägnas Malins son Jonathan som hastigt och tragiskt lämnade oss 11 maj 2016. Vi saknar dig Jonathan men vissheten om att du är hemma hos Gud och väntar på oss ger oss hopp och glädje att gå vidare i livet. Tack Jesus för hoppet. Och tack Jonathan att jag fick vara din mamma en kort tid här på jorden. Jag älskar dig Jonathan. Du är för alltid min "Domsi". 

Tills den dag vi får kramas igen bär din kärlek mig vidare genom livet.