Hej!

Vad roligt att just du hittat hit. Det är jag som är Malin Hedström. Jag är gift med Sven som är kantor och tonsättare och är mamma till tre underbara pojkar. Jag har examen i litteraturvetenskap och lärarexamen mot grundskolans tidigare år. 2015 läste jag två terminer på bibelskola vid Hyllie park folkhögskola i Malmö. Jag har också läst ett år på Skrivarakademin i Stockholm i litterär gestaltning och en hel del om och av Astrid Lindgren också! J

Just nu vidareutbildar jag mig till speciallärare vid Mälardalens universitet.

De texter jag skriver är inspirerade från Bibeln men också från livet. Att få ägna mig åt att skriva, läsa och sjunga är det absolut bästa i mitt liv näst efter att få vara tillsammans med min familj. 

I mina texter är barnen i fokus. Där är de älskade, sedda och hjältar.


Sven är född och uppvuxen i norra Sverige och flyttade till Gästrikland 1982. 1 september samma år anställdes han som kantor i Torsåkers församling. Där trivdes han så bra att han blev kvar i över 40 år. Sven har genom åren tonsatt såväl preludier, musikstycken, sin hustrus barnmusikal Lilla jag och även en stråkkvartett.

Sven har en fantastisk konstnärsådra när det kommer till att skriva noter för hand. Den fina gåvan har vi tagit till vara på och finns med i musikhäftet Tongivande händelser. 40 år i Torsåker - ett axplock. 

Vi finns på facebook!