Boken om Fia-Lotta

120 kr/st

 Vill du beställa gör du det under rubriken KONTAKT

eller mejla till:

malin.sven.hedstrom@telia.com

Recension av Bibliotekstjänst:

"Kapitelbok. Ett Guds mirakel är alla överens om. Författaren Malin Hedströms skildring bygger på en verklig händelse. Hela berättelsen är lättläst och verkligt gripande, med ett stort känsloomfång med ilska, sorg, hopp och inte minst en stor förtröstan och tillit. Fint illustrerad med svartvita bilder i en stram enkel stil. Passar utmärkt som högläsning i någon av kyrkans barngrupper."

(Publiceras i BTJ-häftet nr 4, 2019. Lektör Kerstin Hagstrand-Velicu)

Ingenting blev sig likt efter den där dagen. När jag kom hem från skolan förstod jag att det var något som var fel. Min farmor hade blivit mycket sjuk. Alla var ledsna. Särskilt farfar. Farfar bara grät. Jag grät också. Farmor blev så sjuk att läkarna inte kunde hjälpa henne, och det var då jag förstod att farmor inte skulle klara sig... 

Men det var då jag kom på att jag kunde be. Be för farmor, be för farfar och mamma och pappa. Och något förunderligt hände. Farmor berättade för oss om det fantastiska hon varit med om. Själv skulle jag knappt tro på det om jag inte visste att allt var alldeles sant! 

Boken om Fia-Lotta bygger på en verklig händelse om hur Gud griper in när inget annat hjälper. 


PROVLÄS BOKEN VIA LÄNKEN HÄR NEDANFÖR! Du länkas vidare till smakprov.se