Musikhäftet 

Tongivande händelser 120 kr/st 

Kan framföras både på piano och orgel!

Vill du beställa gör du det under rubriken KONTAKT

eller mejla till:

malin.sven.hedstrom@telia.com🎵 Musikhäftet innehåller inte mindre än

35 sidor musiknoter! 🎵


Tongivande händelser är ett musikhäfte av Sven Hedström som Tack för de 40 år han varit anställd som huvudmusiker i Torsåkers församling i Gästrikland.

I det musikaliska häftet finns inte mindre än 10 av alla de musikstycken som han tonsatt. I häftet berättar han också om den tid han arbetat som huvudmusiker i Torsåkers församling. Det är med värme i hjärtat han minns och berättar några musikaliska höjdpunkter och tillfällen av sann spelglädje. 

Längre ner på sidan kan du lyssna till alla 10 musikstycken som finns i häftet!    ⬇


Här kan du läsa olika recensioner av Tongivande händelser! 

Tonsättare Sven Hedström

Sven är född och uppvuxen i norra Sverige och flyttade till Gästrikland 1982. 1 september samma år anställdes han som kantor i Torsåkers församling. Där trivdes han så bra att han blev kvar i över 40 år. Sven har genom åren tonsatt såväl preludier, musikstycken, sin hustrus barnmusikal Lilla jag och även en stråkkvartett.

Sven har en fantastisk konstnärsådra när det kommer till att skriva noter för hand. Den fina gåvan har vi tagit till vara på och den finns med i musikhäftet!

Nu kan du kan du också lyssna till hans vackra, spännande och intressanta musikstycken ur häftet Tongivande händelser! KLICKA PÅ BILDERNA!

Klicka! ⬇