top of page

DE TRE NYCKLARNA  (scrolla ner för att beställa)

De tre nycklarna


När Jonathan springer ut i trädgården träffar han en liten märklig nyckelpiga.Nyckelpigan är lite speciell, dels därför att hon kan prata, men mest för att hon har tre väldigt annorlunda nycklar. Vad är det för nycklar hon har? Och vad kan man använda dem till? Och den där alldeles särskilda nyckeln, vems nyckel är egentligen det? Och vad är det för julklapp som vi alla fått från Gud?

I den här innerliga bilderboken får vi lära oss om nycklarna till himmelriket och hur vi får dem. En underbar bok att läsa om, och om igen. 

Boken tillägnas min mellersta son Jonathan. Läs gärna mer om Jonathan HÄR. 

Recension av Bibliotekstjänst:


"En nyckelknippa, där nycklarna ser ut som ett kors, ett hjärta och ett ankare kommer till Jonathan, fyra år, som en gåva från en glad nyckelpiga. Hon förklarar begreppens innebörd och Jonathan tar konkret fasta på kärleksnyckeln, kärlek kan han omsätta i handling. De tre nycklarna är en trovärdig bok, så gott det nu går för mindre barn, och mycket rolig att titta i med alla små fina detaljer och de klara färgerna."


(Publiceras i BTJ-häftet nr 14, 2017. Lektör Birgitta Carlquist)


Tack Birgitta Carlquist för din recension av boken! 

SMAKPROV

Böckerna är verkligen superfina!


Min lärarkollega Matilda Eriksson har sytt

den fina dockan.


Tack Matilda! 

Pris: Boken De tre nycklarna kostar 120:-/st.

Frakt tillkommer (fraktavgift 49 kr oavsett hur många böcker du beställer). Skriv i meddelandefältet vilka böcker och hur många du önskar beställa.

Vill du ha boken/böckerna signerade? Säg till så fixar jag det!

Vänliga hälsningar Malin

Namn*

Adress*

E-post*

Meddelande*

bottom of page