top of page

Scrolla ner för att beställa


När Fia-Lottas farmor blev sjuk


Ingenting blev sig likt efter den där dagen. När jag kom hem från skolan förstod jag att det var något som var fel. Min farmor hade blivit mycket sjuk. Alla var ledsna. Särskilt farfar. Farfar bara grät. Jag grät också. Farmor blev så sjuk att läkarna inte kunde hjälpa henne, och det var då jag förstod att farmor inte skulle klara sig...

Men det var då jag kom på att jag kunde be, be för farfar och mamma och pappa. Och något förunderligt hände. Farmor berättade för oss om det fantastiska hon hade varit med om. Själv skulle jag knappt tro på det om jag inte visste att det var alldeles sant.

Boken om Fia-Lotta bygger på en verklig händelse om hur Gud griper in när inget annat hjälper.

Boken ges ut av Pärlan Förlag

Bibliotekstjänst (BTJ) har recenserat boken i BTJ-häftet nr 4, 2019. Jag får inte skriva ut hela recensionen men en del av den.

"Ett Guds mirakel är alla överens om. I boken När Fia-Lottas farmor blev sjuk får nioåriga Fia-Lotta uppleva hur sjukdom drabbar familjen. Författaren Malin Hedströms skildring bygger på en verklig händelse. Hela berättelsen är lättläst och verkligt gripande, med ett stort känsloomfång med ilska, sorg, hopp och inte minst en stor förtröstan och tillit. Fint illustrerad med svartvita bilder i en stram enkel stil av Gloria Bernardsson. Passar utmärkt som högläsning i någon av kyrkans barngrupper."

Tack Lektör Kerstin Hagstrand-Velicu för den fina recensionen!​

Beställ

Namn*

Adress*

Mejladress*

Meddelande*

Pris

Boken om Fia-Lotta kostar 120 kr/st 

Frakt tillkommer (fraktavgift 49 kr oavsett hur många böcker du beställer).

Vill du ha boken signerad? Säg till så fixar jag det!

Skriv i meddelandefältet vilka böcker och hur många du önskar beställa.

Hälsningar Malin

bottom of page